Over Jeannine

Jeannine Sok
Mobiel : 06 149 10 743
Email : info@sokorganiseert.nl
Jeannine Sok is de initiatiefneemster van het bordspel Gastologie. Daarnaast is zij eigenaar van Sok Organisatie en Communicatie. Vanuit Sok Organisatie en Communicatie verzorgt zij als gastvrijheidsdeskundige diverse trainingen en coaching op het gebied van gastvrijheid. Tevens schrijft zij op aanvraag artikelen voor horecavakbladen –blogs en boeken.
Jeannine is (mede)- auteur van twee boeken over gastvrijheid: Welkom! Gastvrijheid, de sleutel tot succes en Gastvrijheid loont. Daarnaast is zij lang actief bestuurslid van het Gastvrijheidsgilde geweest en richtte zij vorig jaar Stichting Koningin van de uitgifte op, waarbij zij geld inzamelt voor speciale kleinschalige projecten voor goede doelen. Ten slotte is Jeannine ook lid van de Business Open, Communicatiekring Nijmegen, Nijmeegs ondernemers café, Business Club Nijmegen en van NV02.

Wat ging hieraan vooraf ?
Gastvrijheid is Jeannine Sok met de paplepel ingegoten. Jeannine groeit op in een horeca gezin, maar kiest na haar middelbare school toch voor een opleiding in het kunstonderwijs. Na enkele jaren lesgeven, kiest ze toch voor een carrière in de horeca. Jarenlang werkt zij bij BliXem in Nijmegen, een lunchcafé met medewerkers met een beperking. Vervolgens vervolgde zij haar loopbaan als projectleider bij FNV Horecabond.

Om haar horizon te verbreden besloot Jeannine te starten met de opleiding Communicatie B, en dat bleek een goede keuze. Nadat zij haar opleiding had afgerond richtte zij Sok Organisatie en Communicatie op. Doordat Jeannine beschikt over zowel creativiteit als praktische (horeca) ervaring heeft zij in de afgelopen jaren een aantal bijzondere projecten succesvol ontwikkeld en van de grond getild. Jeannine Sok heeft haar organisatietalent in de afgelopen zeven jaar verder ontwikkeld en heeft zichzelf ontwikkeld tot gastvrijheidsdeskundige in de breedste zin van het woord. In alle projecten waar zij aan werkt staan gastvrijheid dan ook centraal.

Meer over mij weten? Klik hier.