Blog

MOQ

Meedenken en doen

Het is zo fijn om met vakmensen te werken, dat blijkt maar weer op een woensdagmiddag in Zeist, als ik samen met mijn visagiste Lotje bij Monique aan de koffie zit. Monique is ontwerpster en oprichter van MOQ (www.moq.nl).

Durf te kiezen, dan word je gekozen

Deze uitspraak viel mij enkele weken geleden op. Ik ben er van overtuigd dat het ook echt zo werkt. Zoals wel vaker gebeurt met uitspraken, ga ik over de inhoud nadenken en wat dat voor mij persoonlijk betekent. Om echt te kiezen, vind ik dat je lef moet hebben en er gewoon voor moet gaan!

Gastvrij

Hoe gastvrij is…
Tijdens de laatste twee maanden van 2014 tourde presentator en zanger Eddy Zoëy door het land met zijn theatershow Hoe gastvrij is… Natuurlijk was Jeannine te gast tijdens een van de voorstellingen en voordat ze het wist stond ze op het podium.

Bestseller

Afgelopen week had ik een afspraak met Jeannine Sok. Dé deskundige in de Nederlandse gastvrijheidswereld, initiatiefnemer van het bordspel Gastologie, auteur, welbespraakt spreker en communicator pur sang.

Lees de gast

‘Echt iets voor jou’ zegt een goede vriendin van mij, als ik even bij haar onverwachts de winkel binnen loop voor een kopje koffie. Ik bekijk nieuwsgierig het boek en blader het meteen door. Het gaat over gelaatkunde. Ik maak gelijk verbinding en bedenk dat dit heel mooi past binnen Gastologie en trajecten Gastvrijheid loont. Ik wil hier meer over weten. ‘Ze geeft een opleiding eind van het jaar, heb je zin om mee te gaan?’ Dat lijkt mij dus wel wat.