MOQ

Meedenken en doen

Het is zo fijn om met vakmensen te werken, dat blijkt maar weer op een woensdagmiddag in Zeist, als ik samen met mijn visagiste Lotje bij Monique aan de koffie zit. Monique is ontwerpster en oprichter van MOQ (www.moq.nl).
We hebben afgesproken dat Monique mij kledingadviezen geeft en ik laat het gebeuren. Ik trek het ene jasje na het andere aan, en als snel gaat gesprek over gastvrijheid. Dat is immers de drive van ons beide. Ik word blij van alle prachtige stoffen, kleuren en modellen en ervaar gelijk hoe het is om niet te hoeven nadenken over mijn outfit.

Deskundig oog

Mensen gelukkiger maken, daar gaat het uiteindelijk om. Dat doen we allebei, maar op een geheel eigen manier. Monique doet het met haar prachtig ontworpen kleding en ik door mijn kennis over gastvrijheid over te dragen. We zijn beiden bezig met het positief beïnvloeden van gedrag van mensen en daarbij moet je jezelf natuurlijk niet vergeten. Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt. Heerlijk, die positieve energie van Monique die om mij heen hangt. Ik vertrouw volledig op haar deskundige oog. Het voelt fijn om even niet na te denken en gewoon te ervaren. Het voelt alsof ik bij de kapper of de schoonheidsspecialiste zit. Even aandacht voor mezelf. En wat zitten de exclusieve ontwerpen van Monique als gegoten.

Luxe

Opeens denk ik aan mijn vervolgafspraak en – oeps – zie dat ik daar niet op tijd zal zijn. Lotje biedt gelijk aan om te bellen en namens mij excuses aan te bieden. Fijn dat ze mee is en op dat moment ervaar ik de luxe van iemand die even mee denkt en de zaken voor je regelt. Bijzonder hoe ik tijdens deze eerste kennismaking een enorme klik voel bij Monique, dat alles dankzij Marilena, mijn vriendin, die ons met elkaar in contact heeft gebracht. Dat heeft ze goed bedacht, denk ik als ik met een goed gevulde tas richting Nijmegen rijd.

MOQ creëert bedrijfskleding voor de horeca, uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Tailor-made, geheel in de stijl van het bedrijf. MOQ houdt rekening met draagbaarheid, duurzaamheid en uitstraling en dat zijn belangrijke punten waaraan horecakleding moet voldoen.