Boek - Welkom!

Gastologiebanner

Boek - Welkom!

Het boek 'Welkom!'. Professionele gastvrijheid als sleutel tot succes is een basisboek over gastvrijheid in de horeca. Het eerste boek officiële boek dat gastvrijheidsexpert Jeannine Sok schreef samen met de inmiddels helaas overleden etiquettedeskundige Magda Berman. Aanbevolen door KHN (Koninklijke Horeca Nederland). De complete nieuwe druk is nu alleen via deze website te verkrijgen.

Vijf sterren voor het boek over gastvrijheid

Een horecamedewerker die het boek heeft gelezen beloonde het met vijf sterren (het maximale dat je kunt krijgen via de webwinkel bol.com).

‘Een boek voor baas, medewerker en gast. De meeste mensen zullen wel weten hoe het "moet" in de horeca, maar als je dat nog niet wist; weet je het nu. Al met al een leuk en vlot boek om te lezen. Ik werk zelf in de horeca en ik vind het een goed boek om gewoon bij het bedrijf waar je werkt neer te leggen, al is het maar om als baas en (nieuwe) medewerker te weten hoe je je werk voor jezelf en voor een gast een stuk leuker en completer kunt maken.’

Omschrijving van het boek

In de herziene versie van 'Welkom!' staan alle belangrijke onderwerpen over gastvrijheid en etiquette op een rij, zoals de begroeting, omgangsvormen, gastenpsychologie, sociale vaardigheden en grenzen aan gastvrijheid, maar ook blunders en hoe het dus níét hoort. Daarnaast zijn er inspirerende interviews te lezen met onder anderen Thérèse Boer (De Librije), Roberto Payer (oud directeur van Hilton Amsterdam) en de horecabroers  Rob en Marco Peek (Brothers Horeca Groep).

Professionele gastvrijheid als vak

Het boek leert je hoe je op een correcte manier met gasten kunt omgaan. Etiquette is naast gastvrijheid een belangrijke sleutel om succesvol met gasten om te gaan in de horeca. Wil jij weten hoe het heurt? 

Bestellen?

Wil je het boek boek 'Welkom!' bestellen? Neem dan contact op met Jeannine Sok