Hoe gastvrij ben jij?

Gastologiebanner

Hoe gastvrij ben jij?

Hoe gastvrij is jouw organisatie? Aan de hand van het gastvrijheid bordspel van Gastologie ontdek je in de workshop Gastologie spelenderwijs hoe jouw werknemers omgaan met bepaalde gastvrijheidskwesties uit de horecapraktijk. Zo word je je bewust van gedrag en het belang van gastvrijheid.

Inzicht in de psychologie van je gast

Daarnaast laat Jeannine Sok je kennis maken met de door haar ontwikkelde gastentypologie. Met behulp van deze acht type gasten, krijg je inzicht in de psychologie van je gast, leer je de behoeften van gasten te ‘lezen’ en hierop in te spelen. Zo optimaliseer je jullie gastvrijheid.

Op maat

Deze workshop van circa drie uur is bedoeld voor maximaal zestien deelnemers en vindt plaats op jullie eigen locatie. Jeannine Sok werkt op maat en stemt de workshop Gastologie af op jouw bedrijf of organisatie.

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren hoe je gasten of opdachtgevers met oprechte gastvrijheid ontvangt en service biedt. Naast horeca-ondernemers en hun team, hebben ook medewerkers van bakkers, retailers en (zorg)instellingen de workshop Gastologie met veel enthousiasme gevolgd.

Meer weten?

Heb je interesse in een workshop Gastologie? Neem dan hier contact op met Jeannine Sok voor een voorstel op maat!