Podcast De Stamtafel

Gastologiebanner

Podcast de Stamtafel

Ook aanschuiven bij de podcast van Gastologie

Verschillende gastvrouwen, gastheren, sommeliers, docenten maar ook bartenders, baristi schuiven aan bij de podcast van Gastologie: ‘De Stamtafel’. Praten over gastvrijheid, filosoferen over het vak, verbinding maken met elkaar en kennis delen. Dat staat er op het menu bij de podcast van Gastologie ‘De Stamtafel’. Heb je een carierre in de horeca en wil je meepraten in de Podcast de Stamtafel, geef je dan op.

Toost op de gastvrijheid 

In gesprekken van circa 30 minuten interviewt Jeannine een prominente horecatopper. Dat doet ze op haar eigen, herkenbare wijze waarbij de passie voor gastvrijheid ervan af spat. Elk gesprek begint altijd met het uitbrengen van een toost op de gastvrijheid. Inmiddels zijn er al heel wat podcasts van De Stamtafel online te beluisteren. Zo proostte Jeannine al op de gastvrijheid met [nog in te vullen] 

Luister je mee? 

Beluister via deze website van Gastologie de afleveringen van de podcast De Stamtafel.

Partner worden? 

Wil je een keer meepraten? Heb jij een ongehoord goed gastvrij verhaal? Of heb jij er wel oren naar om partner te worden van de podcast van Gastologie: ‘De Stamtafel’? Neem dan contact op met Jeannine Sok.