Traject - Traject Gastvrijheid loont

Gastologiebanner

Traject - Traject Gastvrijheid loont

Traject ‘Gastvrijheid loont’

Wie intensiever aan de slag wil gaan met het optimaliseren van de gastvrijheid in zijn of haar bedrijf of organisatie, kiest voor het traject ‘Gastvrijheid loont’.

Gastvrijheid optimaliseren

Net als in de workshop Gastologie staat de vraag ‘Hoe gastvrij ben jij?’ centraal. Aan de hand van door Jeannine ontwikkelde checklist ‘Hoe gastvrij is jouw bedrijf?’, krijg je inzicht hoe het met de gastvrijheid bij jouw organisatie gesteld is en op welke punten je de gasvrijheid kunt optimaliseren.

Afgestemd op jouw wensen

Het traject ‘Gastvrijheid loont’ is op maat en afgestemd op jouw behoeften en wensen. Dit trainingstraject is ook te combineren met de Inspiratietours die Jeannine aanbiedt.

Voor wie?

Iedereen die open staat om een meer gastvrije houding te ontwikkelen. Wie het traject ‘Gastvrijheid loont’ aflegt, wordt zich meer bewust van zijn/haar houding en gedrag en gaat met meer plezier en verantwoordelijkheid aan de slag.

Deelnemen

Van Amsterdam tot Nijmegen maar ook in Rotterdam of waar jij maar wilt. Leer ook hoe je bedrijf en je team op en top gastvrij wordt! Neem dan contact op met Jeannine Sok voor een nadere kennismaking en een trainingstraject op maat of informeer naar de mogelijkheden.