Referenties

Gastologiebanner

Referenties

Jasper Smit, eigenaar Halfes Wijn Import

'Recent heb ik je podcast ontdekt en ik luister er heel erg graag naar! Ik weet niet of je vaker dit soort berichten krijg; maar ik kan het erg waarderen. Ze zijn leuk en informatief. Voor mijn werk heb ik veel met horeca te maken en vind onder andere jouw podcast heel fijn om naar te luisteren en daaruit tips te halen. Zeker je 'therapeutisch in de horeca werken' kan ik onderschrijven, dat doe ik namelijk ook graag.'

Marc Meulenbelt, docent Cas Spijkers Academie 

'Jeannine Sok leert je hoe je als gasten de zaak binnenkomen, hoe je in één oogopslag ziet hoe je hen moet benaderen: amicaal of zakelijk. Ze geeft in haar trainingen niet alleen aandacht aan klantbenadering, maar ook aan leidinggeven, communicatie van medewerkers onderling en de contacten met leveranciers.'

Referentie van een fan van de podcast van Gastologie: ‘De Stamtafel’ 

'Jeannine Sok heeft passie voor het vak en dat merk je! Elke keer als ik naar de ‘De Stamtafel’ luister, haal ik er weer leuke tips uit. Het is erg leuk om naar Jeannine Sok te luisteren'

Referentie van Ricardo Eshuis directeur van SVH, Stichting Vakbekwaamheid Horeca

'Hoe gastvrij ben jij?' Must read voor iedereen die begint in de bediening!

'Het verhaal over het vak is eigentijds met mooie voorbeelden en inzichten. Je leert al lezend hoe jezelf jouw rol kunt invullen om het de gast naar de zin te maken. Door de praktijkverhalen van mooie mensen in de sector, zit je midden in de dagelijkse praktijk met dit boek. De no-nonsense beschrijving van het werk, de uitleg van het type gasten en de gastbeleving maken dit boek tot een handige gids voor beginners en voor iedereen die de kennis weer even wil aanscherpen. Op de personeelstafel, achter de bar of thuis op de bank: het verveelt gewoon niet om de kennis op te slurpen. Met dit boek heeft Jeannine Sok haar naam als voortrekker van het vak van de bediening opnieuw haar naam gevestigd.

Vanuit de Stichting Vakbekwaamheid Horeca ondersteunen wij het werk van Jeannine Sok om met elkaar uit te dragen dat de bediening een vak is. Een vak dat je kunt leren en waarin je kunt groeien.'