Podcasts

Gastologiebanner

Podcasts

Een gevulde Stamtafel met Fatma Marouani en Ronald Slomp van het Bilderberg Garden Hotel, Noël Vanwittenbergh en Marly Sauer | S13E02

23 jaar geleden kwam Fatma Marouani naar Nederland, waar zij toen al in dienst kwam van het Bilderberg Garden Hotel. Samen met haar manager Ronald Slomp heetten zij ons op de meest gastvrije manier welkom in hun Amsterdamse hotel. Ook onze special guests Marly Sauer en Noël...
37:06 / 13 september 2024
Lees meer

Gevestigd én Opkomend Talent aan de Stamtafel | Marly Sauer en Noël Vanwittenbergh schuiven aan in Amsterdam | De Stamtafel S13E01

De Stamtafel strijkt neer in het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam. Vandaag hebben we twee special guests, die niet alleen deze aflevering, maar ook in een aantal komende afleveringen aan tafel zullen schuiven. Onze eerste Special Guest zal geen onbekende zijn:...
39:16 / 06 september 2024
Lees meer

Tessa Muslat - student psychologie aan de Universiteit van Maastricht - werpt een frisse blik op gastvrijheid in de horeca | S12E10

Je hoort het mij wel eens zeggen "Een NIVEA momentje" of "LSD: Luisteren, Samenvatten, Doorvragen". Tessa had er nog een paar. We leren waarom je een OEN moet zijn, en je beter je OMA thuis kan laten. Tessa studeert psychologie, en ging graag met ons het gesprek over...
34:18 / 30 augustus 2024
Lees meer

Paul Duijnstee - begonnen in de horeca te midden van matrozen, richtte Food Info Stickers op en droeg het over aan zijn dochter | S12E09

Wellicht hoor je het al aan het accent, maar we zijn nog steeds in Den Haag. En in Den Haag, daar vind je Paul. Paul is begonnen met het horecavak op zee. De horeca fascineerde hem, en hij heeft zijn carrière erin gemaakt. Tijdens zijn loopbaan viel hem steeds 1 ding op: voedselstickers, dat kan...
37:45 / 22 augustus 2024
Lees meer

Wesley van Hotel Des Indes vertelt hoe het is om in één van Nederland's mooiste hotel te werken | S12E08

Wesley bleef graag nog even zitten voor een aflevering waarin hij vertelt over de Grand Standards waaraan Hotel Des Indes wil voldoen. Want gastvrijheid in een luxe hotel zoals Des Indes, waar wereldleiders zich thuis moeten voelen, dat gaat net een stapje verder. Wil je...
30:56 / 16 augustus 2024
Lees meer

Wesley Langezaal schuift samen met Patrick Treichl aan tafel | S12E07

Patrick nodigde Wesley Langezaal uit, de Executive Chef en F&B manager van Hotel Des Indes. Ze kennen elkaar van het Mondriaan College en sindsdien beide werkzaam in de horeca. Wil je alles weten over gastvrijheid in de horeca, of wil je jouw horecateam een...
32:35 / 09 augustus 2024
Lees meer

Gastvrijheidscoach Patrick Treichl verwelkomt ons in Theater Dakota | S12E06

Patrick Treichl is Gastvrijheidscoach. We zijn door hem uitgenodigd in Den Haag, Theater Dakota. Patrick helpt zijn klanten de omzet te maximaliseren door gastvrijheid voorop te stellen, de beste kwaliteiten in een zaak te identificeren en de sterke punten van het personeel optimaal te benutten...
37:05 / 02 augustus 2024
Lees meer

Wat vinden de medewerkers van Trekpleister nu eigenlijk van hun spel? | S12E05

Chantal van Nuenen, Jerry Rogier, Leonie van der Wall én Erik Sweep zijn aangeschoven. Ja! Dat zijn inderdaad veel gasten! Want wij waren benieuwd: wat vindt het personeel van Trekpleister nu eigenlijk van het Plus 1 Fan spel? Wil je alles weten over gastvrijheid in de horeca...
40:39 / 26 juli 2024
Lees meer

Wouter Hoek en Mees de Roij van Zuijdewijn van BUNKR vertellen over het restaurant én de keuken van de toekomst | S12E04

Vandaag spreken we met Wouter Hoek en Mees de Roij van Zuijdewijn. Waar Wouter een échte horeca-achtergrond heeft, heeft Mees juist een compleet andere achtergrond. De passie voor de horeca heeft hem echter wel bij BUNKR gebracht, waar hij onder andere bezig is met 3D voedsel...
31:57 / 19 juli 2024
Lees meer

Van Gastvrijheid naar Klantvrijheid - Over het Trekpleisterspel met Anouk, Patricia en Erik Sweep van Trekpleister | S12E03

Trekpleister heeft een nieuw spel. En dat heeft alles te maken met ons Gastologie bordspel. Samen met Anouk en Patricia hebben we een heel mooi project mogen voltooien voor Trekpleister. We praten hierover met Erik Sweep, Area Manager van Trekpleister Zuid-Nederland. Ook vertelt Erik dat BLIJ...
31:19 / 12 juli 2024
Lees meer

Robin Vromans opende BUNKR - Het eerste AI-restaurant van Nederland

Robin Vromans, ex-student van de Rooi Pannen, opende een technologisch indrukwekkend restaurant in Eindhoven. Geheel op zijn plek vinden wij, want Eindhoven staat bekend om zijn technologie. Restaurant BUNKR is de naam, en wij waren er een dag te gast om onze podcast op te nemen. Robin Vromans...
35:05 / 05 juli 2024
Lees meer

De aanloop naar hét Trekpleister Plus 1 Fan spel | Jeannine, Anouk en Patricia vertellen meer! | S12E01

De eerste medewerkers van Trekpleister hebben het al mogen spelen: hét Trekpleister Plus 1 Fan spel. Voordat we er verder op in gaan, vertellen we je graag hoe dit tot stand is gekomen, en wat het Gastologie bordspel ermee te maken had! Wil je alles weten over gastvrijheid in...
20:48 / 28 juni 2024
Lees meer