Podcasts

Gastologiebanner

Podcasts

Op bezoek bij het Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout | S11E10

Dirk Schakenraad en Sjef van de Wijdeven, uitbaters van het Brouwerijcafé van Bavaria, schoven aan aan hun eigen stamtafel om met ons te praten over gastvrijheid. Wij vroegen ons af: wat is nu eigenlijk het favoriete drankje van een échte Bavariaman? Wil je alles...
31:17 / 14 juni 2024
Lees meer

Edwin Vlek - De nieuwe voorzitter van FNV horeca! | Podcast de Stamtafel S11E09

Edwin Vlek kwam precies op het goede moment aan: toen er een bijzonder biertje geschonken werd door de gastheren van het Bavaria Brouwers Café in Lieshout. Maar, dat is niet waarom Edwin het hele land door is gereden naar onze Stamtafel. Edwin is de nieuwe voorzitter van FNV horeca en...
31:25 / 07 juni 2024
Lees meer

Coen Onink en zijn leermeester Jonatan de Vries, maître bij Hotel de wereld, schuiven aan | S12E08

In Podcast de Stamtafel vragen altijd naar de leermeester. Hoe leuk is het dan Jonatan, leermeester van Coen, halverwege even aanschoof terwijl we aan het opnemen waren bij Hotel de Wereld. Hoewel Jonatan een wijnman is, maar Coen liever een pilsje heeft, is er (naast dat) toch wel een...
41:07 / 10 mei 2024
Lees meer

Chris van Kreij - Manager Omnia op de Wageningen Campus - zet zich in voor de Horeca van de Toekomst S12E07

De Wageningen University and Research (WUR) staat bekend om topkwaliteit onderwijs, op de meest duurzame campus van Nederland.  De WUR richt zich met name op thema's gezonde voeding en leefomgeving. Omnia, het congrescentrum op deze groene campus, is hierbij het levende voorbeeld, waar deze...
29:56 / 03 mei 2024
Lees meer

Maxime Rutten van Beeldengalerij Het Depot laat gasten zich thuis voelen tussen de kunst | S12E06

Met het diploma van de Hotelschool in haar zak, een afgeronde zorgopleiding én ervaring in de evenementenwereld. Maxime Rutten wou wat. Maar wat precies? Tijdens haar bijbaan als gastvrouw bij het Depot in Wageningen vielen alle steentjes op hun plek. Nadat ze bij het depot is gaan werken, is ze...
32:35 / 26 april 2024
Lees meer

Hans Hooft heet ons welkom in en vertelt het verhaal van Hotel De Wereld in Wageningen | De Stamtafel S12E05

Schommelen op de Pipi Langkous kamer? Of toch liever slapen in de Bob Dylan kamer? Bij Hotel De Wereld kan dat. Naast de prachtig aangeklede kamers, hebben ze de gastvrijheid ook erg goed op orde. We worden welkom geheten door Hans Hooft, die graag zijn boekje over doet over zijn tijd bij het...
31:22 / 19 april 2024
Lees meer

Merle Keessen is de Hands-on Managing Assistent van Het Koelhuis en bereidt de evenementen op maat voor de gast voor | De Stamtafel S12E04

Merle is de rechterhand van Mieke, uit de eerste aflevering van dit 12e seizoen van de Stamtafel. Mieke is Managing Assistant en zorgt ervoor dat iedereen weet wat hij doen moet. Ze vertelt over hoe je je voorbereidt op de uiteenlopende evenementen, met steeds andere gasten, uit andere...
30:51 / 12 april 2024
Lees meer

Twan de Boer - de Technische man, Event Marketeer én Coach van een Voetbalteam - Begroet ons al voor we binnen zijn met de grootste glimlach en een kop koffie | De Stamtafel S12E03

Twan de Boer was er als allereerst toen we onze podcastset opbouwden bij het Koelhuis in Zutphen. Zwaaiend en lachend heette hij ons welkom en niet veel later zaten we al aan de koffie. Maar wie is Twan, en wat doet deze vrolijke jongen bij Het Koelhuis? Wij mochten hem, nadat de...
28:07 / 05 april 2024
Lees meer

Job Hoefs richt zich op de Nieuwe Gastvrije Generatie met een eigen Platform: Wizzflix Hospitality | De Stamtafel S12E02

Wat doe je als je ziet dat tijden veranderen? De nieuwe generatie is mobieler, lijkt een kortere spanningsboog te hebben en waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling. Dan pas je je aan. Job richtte hiervoor een nieuw platform op: Wizzflix Hospitality. Wil je alles weten over...
32:20 / 29 maart 2024
Lees meer

Mieke van Tilburg - Directeur en eigenaar van Het Koelhuis in Zutphen - verbouwt voor iedere gelegenheid haar zaak | De Stamtafel S12E01

Iedere gast is anders. Dat weten ze bij Het Koelhuis in Zutphen als geen ander. Op deze evenementenlocatie, met prachtige horeca, schrijven ze Gastvrijheid met een hoofdletter "G". Ze weten precies hoe ze hun zaak elke dag opnieuw kunnen inrichten zodat de gasten van vandaag zich welkom voelen...
29:23 / 25 maart 2024
Lees meer

Ingrid van Veen vertelt over hoe je een mooie stand neerzet op een beurs | S11E10

Als je een bezoekje hebt gebracht aan de stand van VHC ActiFood, dan is de kans groot dat je Ingrid van Veen bent tegengekomen. Zij is één van de mensen bij VHC ActiFood B.V. die verantwoordelijk is voor het organiseren van de beurs. De stand ziet er prachtig uit, en we zitten zelfs naast een...
20:55 / 15 maart 2024
Lees meer

Jaivey en Noah kwamen praten over Oesters en Cocktails, maar belandden in een discussie over de legitimiteit van Kibbeling | S11E09

Jaivey Luimstra van The Dutch Cocktail Club en "Oestermeisje" Noah Pol, Accountmanager bij Krijn Verwijs schuiven aan op de Horeca EvenTT beurs in Leeuwarden. Uiteraard gaan we het hebben over schelpdieren en cocktails, maar eerst moeten we antwoord hebben op de vraag "Is Kibbeling...
33:50 / 08 maart 2024
Lees meer