Drentse gastvrijheid en familiepassie – aan tafel met de familie Hofsteenge | S18E01
Een horecazaak met geschiedenisDe podcast speelt zich af in Restaurant Hofsteenge in Grolloo, een familiebedrijf dat al 135 jaar bestaat. Vader John draagt het stokje met trots over aan zijn zonen Frans en Bart, die het...
De Stamtafel met ondernemer en gastheer Rafa Oliana | S17E10
🎙️ Nieuwe aflevering van De Stamtafel – met Rafa Oliana!In deze zonnige aflevering schuift ondernemer en gastheer Rafa Oliana aan bij De Stamtafel. Samen met Madelinde Moesbergen runt hij de betoverende...
De Stamtafel – Verhalen uit de gastvrijheidswereld op Curacao | | S17E09
Luister je mee?Co-host Madelinde MoesbergenOpgenomen bij ParadiseFMIn deze aflevering van De Stamtafel schuiven twee doorgewinterde hospitality experts aan: Emmy van Veen en Stephanie...
De Stamtafel – Werkplezier en kansen op Curacao | Co-host Madelinde Moesbergen | S17E08
Met co-host Madelinde MoesbergenOpgenomen in de studio van Paradise FM op CuraçaoIn deze zonnige aflevering van De Stamtafel van Gastologie schuiven twee krachtige en inspirerende dames aan tafel: Cherees Hoefakker en Sue Martis, beiden HR-managers...
Met co-host Madelinde MoesbergenIn deze tropische aflevering van De Stamtafel van Gastologie nemen we je mee naar Curaçao, waar we te gast zijn in de studio van ParadiseFM. Aan tafel schuiven twee bijzondere gasten met een groot hart voor gastvrijheid: Robbin Martina (EWT) en Arie...
Jong Talent in de Horeca: Passie, Groei en Gastvrijheid | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event
Deze podcast is ook beschikbaar als Talkshow, neem een kijkje op YouTube.In deze spontane aflevering vanDe Stamtafel schuiven jonge horecaprofessionals aan om te praten...
Streekproduct met verhaal: terug naar de echte smaak | In gesprek met Claudia Bisschops van Ingendael | De Stamtafel S17E06
Ambacht, smaak en streekproductenIn deze aflevering van De Stamtafel gaat Jeannine Sok in gesprek met Claudia Bisschops, eigenaar van wijndomein en distilleerderij De Bisschopshoeve en het merk Ingendael. Vanuit...
Van Varken tot Vat: Een Limburgse Les in Gastvrijheid | De Stamtafel met Mauk Meijers en Leo Logister
Een stoere stamtafel in GeleenJeannine Sok ontvangt Mauk Meijers, marketingman bij het ambachtelijke Livar, en Leo Logister, oprichter van de lokale Brouwerij Logister. Twee ondernemers met liefde voor...
Van Wijngaard tot Wijnkaart: Limburgs Gastvrij en Lokaal | Podcast De Stamtafel met Arno Claessens en Gonny Demandt | S17E04
Limburgse trots in glas en op bordIn deze hartverwarmende aflevering van De Stamtafel schuiven Arno Claessens van Wijngoed Raar Saint Remy en Gonny Demandt van Sjmaak in Geleen aan bij...
Van moeder op zoon: pure passie voor gastvrijheid | S17E03
Twee generaties, één missie: gastvrijheid met een zielIn deze aflevering van De Stamtafel ontvangt Jeannine Sok moeder Sonja en zoon Jeaneau, de trotse gezichten achter Biologisch restaurant Aan Sjuuteeänjd. Wat begon...
Met je voeten in de modder en je hoofd in de horeca: Gastvrijheid op blote voeten | S17E02
Een warm welkom op een regenachtige ochtendIn deze aflevering van De Stamtafel ontvangt Jeannine Sok twee bijzondere gasten: Maloe Janssen, ondernemer en eigenaar van het Blotevoetenpark in Brunssum, en...
Een fonkeltje gastvrijheid: Limburgse wijnen, passie en beleving aan tafel | S17E01
Samenvatting:Proeven begint met een goed verhaalIn deze zonnige aflevering van De Stamtafel schuift Jeannine Sok aan bij drie Limburgse smaakmakers: Anneline Doelen van restaurant Mes Amis, wijnmaker Ruud Verstegen en gastvrijheidsexpert...