Merken bouwen met smaak – van horeca tot branding Merken bouwen met smaak – van horeca tot branding | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event
Deze podcast is ook beschikbaar als Talkshow, neem een kijkje op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuT0QQ7sQ9V2eWoCsXC7MVgIn deze aflevering van De Stamtafel schuift Jeroen Roulé, eigenaar van merkenstudio Underdock, aan om te praten over de kracht van branding in de...
Bjorn Goossens over Onderwijs en de Horeca: Hoe Kweek Je de Perfecte Gastheer? | S16E08
Leren doe je niet alleen in de schoolbankenEen gastheer of gastvrouw word je niet zomaar. Maar hoe zorgen we ervoor dat jonge mensen écht goed worden opgeleid voor de horeca? In deze aflevering van De Stamtafel gaat Jeannine Sok in gesprek met Bjorn Goossens over...
Amber, Meike en Anne-Linde van De Rooi Pannen Tilburg over Wanneer alles tegelijk gebeurt: stress of succes in de horeca? | S16E07
Samenvatting:Druk, drukker, drukst – en dan gaat het misEen zonnige middag, een vol terras en een serveerster die nét te laat bij een ongeduldige gast aankomt. Een reservering die in het systeem staat, maar nergens te vinden is. Of die ene gast...
Rust en duidelijkheid is óók gastvrijheid | De Stamtafel met Philip Mertens | S16E6
In deze aflevering van De Stamtafel spreekt Jeannine Sok met Philip Mertens, docent op De Rooi Pannen in Tilburg. Philip vertelt hoe hij als mens en professional kijkt naar gastvrijheid in het onderwijs.Onderwijs is mensenwerk“Ik ben een...
Gastvrijheid & Generatie Z: Werken in de Horeca en Groothandel | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event
Deze podcast is ook beschikbaar als Talkshow, neem een kijkje op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuT0QQ7sQ9V2eWoCsXC7MVgIn deze aflevering vanDe Stamtafel schuiven drie gasten aan om te praten over gastvrijheid en werken in de horeca en groothandel.Hoe motiveer je...
“Mensen willen niet veranderd worden, ze willen gezien worden” — Pepijn Boer over verbindend leiderschap | S16E05
In deze inspirerende aflevering van De Stamtafel gaat host Jeannine Sok in gesprek met Pepijn Boer, expert op het gebied van verbindend leiderschap en spreker over thema’s als veiligheid, autonomie en verantwoordelijkheid. Pepijn neemt ons mee in zijn persoonlijke reis én...
Eva Koks - opleidingscoördinator bij De Rooi Pannen Tilburg over gastvrijheid in het Onderwijs | S16E04
🎙️ In deze aflevering van De Stamtafel: Eva Koks over gastvrijheid in het (praktijk)onderwijsIn deze nieuwe aflevering van De Stamtafel gaat host Jeannine Sok in gesprek met Eva Koks...
Ratafia Champagne en Kaasparels met Bas van Hest en Lotte Bloem | S16E03
In deze smakelijke aflevering van De Stamtafel geniet Jeannine Sok samen met Bas van Hest van een bijzondere kaasproeverij. Ook in de schijnwerpers: de zelf ontwikkelde Ratafia Champagne, ontwikkeld door Bas, in...
Cocktails, Gastvrijheid en Slimme Tips met Anne en Charlotte | S16E02
In deze aflevering van De Stamtafel spreekt Jeannine Sok met Anne van de Wiel, een ervaren professional, en Charlotte Bergen, een enthousiaste leerling in de horeca. Samen bespreken ze hoe je met een combinatie van...
Wijn, Waagstukken en Horecaverhalen met Leon Aben | S16E01
In deze aflevering van De Stamtafel neemt Leon Aben je mee in zijn wereld van gastvrijheid, goede wijn en onvergetelijke eerste avonden in de horeca. Samen met Jeannine Sok praat hij over spannende openingsdagen, favoriete wijnen en hoe je...
Gastvrijheid is als een Goede Wijn: Met Liefde en Aandacht Geserveerd
In deze aflevering van De Stamtafel gaat Jeannine Sok in gesprek met Daan van der Pasch, eigenaresse van Wijnzinnig! Ze vertelt hoe gastvrijheid en wijn perfect samengaan en waarom de juiste sfeer net zo belangrijk is als een goed glas...