Traject - Hoe gastvrij ben jij?

Gastologiebanner

Traject - Hoe gastvrij ben jij?

Workshop Gastologie

Hoe gastvrij is jouw bedrijf? Aan de hand van het bordspel Gastologie ontdek je in de workshop Gastologie spelenderwijs hoe jouw werknemers omgaan met bepaalde gastvrijheidskwesties uit de horecapraktijk. Zo word je je bewust van jouw gedrag en het belang van gastvrijheid

Inzicht in de psychologie van je gast

Daarnaast laat Jeannine je kennis maken met de door haar ontwikkelde gastentypologie. Met behulp van deze acht type gasten, krijg je inzicht in de psychologie van je gast, leer je de behoeften van gasten te ‘lezen’ en hierop in te spelen. Zo optimaliseer je jouw gastvrijheid.

Op maat

Deze workshop van circa drie uur is bedoeld voor maximaal zestien deelnemers en vindt plaats op locatie (in jouw bedrijf/instelling/organisatie). Jeannine werkt op maat en stemt de workshop Gastologie af op jouw bedrijf of organisatie.

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren hoe je gasten/klanten met oprechte gastvrijheid ontvangt en service biedt. Naast horeca-ondernemers en hun team, hebben ook medewerkers van bakkers, retailers en (zorg)instellingen de workshop Gastologie met veel enthousiasme gevolgd.

Deelnemen

Van Amsterdam tot Nijmegen maar ook in Rotterdam of waar jij maar wilt. Leer ook hoe je bedrijf en je team op en top gastvrij wordt! Neem dan contact op met Jeannine Sok voor een nadere kennismaking en een trainingstraject op maat of informeer naar de mogelijkheden.