Emixion

emixion-logo-roze-wit

Emixion

Emixion is een no-nonsense full service online marketing bureau. Emixion is reusltaatgericht en verzorgt graag alle online aspecten binnen profit- en non-profit organisaties. Of dit nu de realisatie van een app, website en/of een online marketing campagne is, samen winnen we... altijd!

Klanttevredenheid zien we net als gastvrijheid, de juiste positieve ervaring, resultaat en kwaliteit staat daarbiij voorop, dat brengen we dagelijks in de praktijk met ons drie glimlachjes-beleid. “Opdrachtgever blij, team blij, Emixion blij.” Wij doen er alles aan om op maat de wensen en eisen van onze opdrachtegevers te vervullen. Ons team zit boordevol creativiteit, kennis en lef. Emixion zorgt voor eerlijk en doelgericht advies zodat wij online een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van onze opdrachtgevers.

Wij zijn blij dat we een mooie bijdrage mogen leveren aan de erkenning voor gastvrijheid als een vak! De horeca en gastvrijheid dragen we net zoals gastologie een warm hart toe en kijken uit naar het delen van onze kennis en kennissen met elkaar! Als je kennis wilt maken, maken we ook daar graag tijd voor vrij! Op onze locatie in Nijmegen nodigen wij je graag uit voor een hele goede kop koffie of thee, want ook daar houden we van!