Daan en Wouter over Gastvrijheid van Binnenuit: Hoe Medewerkers de Sleutel Zijn | S05E06

Gastologiebanner

In deze aflevering van De Stamtafel gaat Jeannine Sok in gesprek met Daan van Veen en Wouter van Weert over de essentie van gastvrijheid, niet alleen naar klanten, maar ook binnen organisaties zelf. Daan, mede-eigenaar van Lokaal.nl, deelt hoe zijn cateringbedrijf gastvrijheid en duurzaamheid combineert door te werken met lokale producten en sterke relaties met leveranciers. Wouter, presentator en marketeer, belicht de parallellen tussen presenteren en gastvrijheid en hoe je door de juiste energie en betrokkenheid een warme sfeer creëert. Een belangrijk inzicht: echte gastvrijheid begint bij hoe je met je eigen medewerkers omgaat. Want als je hen niet met warmte en respect behandelt, hoe kun je dan verwachten dat zij dat wel naar gasten doen?


Wil je alles weten over gastvrijheid in de horeca, of wil je jouw horecateam een gastvrijheidstraining aanbieden? Ga dan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.gastologie.nl⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Met dank aan Verhalenhuis Belvédère in Rotterdam voor de gastvrijheid!

Fotografie en podcastproductie door Wouter Loeve - ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.nicepictures.nl⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠



14-03-2025