Deze podcast is ook beschikbaar als Talkshow, neem een kijkje op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuT0QQ7sQ9V2eWoCsXC7MVg
In deze aflevering vanDe Stamtafel schuiven Astrid Joosten en Marco Scheffer aan om te praten over hun gedeelde passie: wijn en gastvrijheid. Van het belang van een goed glas op het juiste moment tot het creëren van een onvergetelijke gastervaring—ze delen inspirerende inzichten en persoonlijke verhalen.
Hoe leer je jongeren wijn waarderen? Wat maakt een horecagelegenheid écht gastvrij? En hoe beïnvloeden geuren en smaken onze beleving? Een smakelijke en leerzame aflevering vol verrassende inzichten en anekdotes! 🍷✨
Wil je alles weten over gastvrijheid in de horeca, of wil je jouw horecateam een gastvrijheidstraining aanbieden? Ga dan naar www.gastologie.nl
Met dank aan VHC ActiFood voor de gastvrijheid www.actifood.nl
Fotografie en podcastproductie door Wouter Loeve - www.nicepictures.nl