Freek en Joël van o.a. HOLT en Thibeau (Joël) in Nijmegen over het starten van een horecazaak in coronatijd - De stamtafel S02E05 met Jeannine Sok
In deze aflevering van De Stamtafel zijn Freek en Joël te gast. Zij besloten midden in coronatijd te starten met een prachtige zaak in Nijmegen, genaamd HOLT. Het café / hotel werd een begrip voor coffee-to-go in de avonduren, maar hoe vergaat het ze post-corona?
Joël opende onlangs nog een zaak, op de plek van het vroegere Du Commerce. Wat is de drijfveer van deze jonge ondernemers - en waar halen zij hun inspiratie vandaan?
Je hoort het in deze aflevering van De Stamtafel!
Om bepaalde functionaliteiten zoals het onderzoeken van uw gedrag op onze website aan te bieden gebruiken wij analytische en tracking cookies op onze website. Omdat we uw privacy belangrijk vinden, vragen we u de tracking cookies te accepteren. Wilt u eerst meer informatie over onze Cookie-policy, klik dan op ‘Meer informatie’.
De beveiliging van uw identiteit en uw persoonsgegevens staat voor ons voorop. Op deze pagina kunt daarom zelf beheren welke cookies u accepteert.
We maken onderscheid tussen verschillende cookies: functionele cookies, analytische cookies en tracking cookies. Deze cookies zijn voor ons erg belangrijk omdat we met behulp hiervan onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.
Functionele cookies worden bijvoorbeeld gebruikt voor een winkelwagentje, het onthouden van een login of het vastleggen dat andere cookies mogen worden opgeslagen. Zonder deze cookies kan een website niet functioneren en daarom kunnen deze cookies niet worden uitgezet.