Hoe tover je een oer-Hollandse bitterbal om tot een vegan succes? | Cas & Kas | De Stamtafel S03E04

Gastologiebanner

In deze aflevering van De Stamtafel is Kas(per) te gast. 

Samen met zijn compagnon Cas heeft hij de coronapandemie nuttig besteed. Ze hebben het aangedurfd om Nederlands meest succesvolle snack een update/upgrade te geven naar de hedendaagse tijdsgeest.  

Wil je weten welke snack ze onder handen hebben genomen - en hoe ze het hebben aangepakt? Luister dan deze aflevering van De Stamtafel met Jeannine Sok.  

Meer weten over de vegan bitterballen van Cas & Kas? https://www.casenkas.nl/  

Wil je alles weten over gastvrijheid in de horeca, of wil je jouw horeca team een gastvrijheidstraining aanbieden? Ga dan naar https://www.gastologie.nl 

Met dank aan Brasserie MANNA voor de locatie https://manna-nijmegen.nl/ 

Deze podcast wordt geproduceerd door https://www.CineChefs.nl

13-08-2022