Merken bouwen met smaak – van horeca tot branding Merken bouwen met smaak – van horeca tot branding | Opgenomen op het 25 jaar VHC ActiFood Event

Gastologiebanner

Deze podcast is ook beschikbaar als Talkshow, neem een kijkje op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuT0QQ7sQ9V2eWoCsXC7MVg

In deze aflevering van De Stamtafel schuift Jeroen Roulé, eigenaar van merkenstudio Underdock, aan om te praten over de kracht van branding in de horeca.

Onder het genot van een biertje van de Hollandse Pilsener Fabriek bespreekt hij hoe een sterk merk meer is dan een logo—het is een totaalbeleving.

Van social media en AI tot authentieke gastvrijheid, Jeroen deelt inzichten over hoe horecaondernemers hun merk tot leven kunnen brengen. Proost op een inspirerend gesprek!


Wil je alles weten over gastvrijheid in de horeca, of wil je jouw horecateam een gastvrijheidstraining aanbieden? Ga dan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.gastologie.nl⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Met dank aan VHC ActiFood voor de gastvrijheid ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.actifood.nl⁠⁠⁠⁠⁠

Fotografie en podcastproductie door Wouter Loeve - ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.nicepictures.nl⁠⁠⁠⁠⁠⁠



20-06-2025