Van Water en Brood naar Sommelier: Op de werkvloer bij Joann | S15E02

Gastologiebanner

Femke Gröniger en René Dommerholt, sleutelspelers van restaurant Joann in Enschede, vertellen over hun passie voor het vak.

Van de kunst van een warm welkom tot het creëren van unieke belevingen voor iedere gast. Ontdek hoe zij dagelijks werken aan perfectie, nieuwe trends ontdekken en het team inspireren. Een must-listen voor iedereen die gastvrijheid naar een hoger niveau wil tillen!


Wil je alles weten over gastvrijheid in de horeca, of wil je jouw horecateam een gastvrijheidstraining aanbieden? Ga dan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.gastologie.nl⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Met dank aan Restaurant Joann voor de gastvrijheid ⁠www.restaurantjoann.nl ⁠

Fotografie en podcastproductie door Wouter Loeve - ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.nicepictures.nl⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠




07-02-2025